Данаил Папазов: Продължаваме да мечтаем


Данаил Папазов: Продължаваме да мечтаем
27-05-2015 10:06 | chernomore.eu

Черно море Порт Варна изпраща повече от положителен сезон, в който завърши със спечелена Купа на България и бронзови медали от първенството. Президентът на тима - Данаил Папазов, също е доволен от постигнатото, а ето неговите думи след мача с Рилски спортист във Варна, след който отборът стана трети:

 

„Оттук-нататък продължаваме със спонсорството на пристанище Варна, благодарение на премиера Бойко Борисов, на министър Ивайло Московски и на ръководството на пристанището. Следващата година ще е четвърта, ще го продължим. Разбира се ще търсим и допълнителни спомоществователи, които да направят конкурентноспособен и за следващата година отбора ни. Мисля, че изградихме много добър колектив, което е най-голямата радост, и още повече, че зарадвахме варненската публика тази година и с Купата на България и отново трето място, което ни утвърждава като един от безспорните фактори в първенството.

 

Рано е да се каже дали ще играем на европейска сцена, тъй като все още не е ясно какъв ще бъде за в бъдеще профилът на състезанията в различните купи. Разбира се, ако намерим достатъчно средства, ще се опитаме да се включим в някоя от купите. Всички момчета, които са от нашата школа ще останат в отбора. Някои от ключовите ни играчи, ако ни позволят средствата, ще се опитаме да ги запазим, защото ние изградихме един много добър колектив. Същото се отнася и за треньора, който показа много добри резултати. Ние имаме доброто желание да ги запазим всички, но това са състезатели, които ще получат оферти и от други отбори, заради силното си представяне. Ще има предложения към тях, надявам се и ние да им отправим такива.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Порт Варна, Данаил Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи