Препоръчват Везенков на Лейкърс и Бостън


Препоръчват Везенков на Лейкърс и Бостън
26-05-2015 18:12 | 7 дни спорт

Спекулациите около бъдещето на Александър Везенков се увеличават с приближаването на драфта в НБА.

От спортното издание VAVEL препоръчват българското крило на Лос Анжелис Лейкърс. Езерняците направиха много слаб сезон, но очакват сериозни подобрения по състава, защото имат два избора в първия плюс още един във втория кръг на драфта.

 

"Лейкърс почти нямат дълбочина на позицията леко крило. Имат Уесли Джонсън и Ник Йънг, но той е по-скоро гард за позиция 2. Добавянето на човек за тази позиция е задължително. Везенков може да идва от чужбина, но през тази година доказа таланта си. Има средно по 17,5 точки на мач и повече от 7 борби, както и 38% стрелба от тройката. Може да не е готов за основен играч, но е способен да разшири пейката на Лейкърс и с много работа да се превърне в титуляр", пишат от изданието.

 

От CBSsports препоръчват Везенков на Бостън. "Той е наистина страхотен стрелец и Селтикс трябва да го имат предвид поне за една от четирите си възможности в драфта".

 

Други спортни сайтове пък съветват Детройт да вземе Везенков. Утре националът и неговият тим Арис гостуват на Олимпиакос в първи мач от полуфиналите в гръцкото първенство.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи