Тони Дечев: Проблемът беше играта ни в защита през целия мач


Тони Дечев: Проблемът беше играта ни в защита през целия мач
(сн. lap.bg)
25-05-2015 20:26

Тони Дечев, старши-треньорът на Лукойл Академик, коментира загубата на тима си от Балкан като домакин във втория мач от финалната серия на НБЛ. Ето какво каза той пред БНТ, след като серията беше изравнена на 1-1 победи:

 

„Днес просто Балкан игра по-агресивно в началото на мача. В предния мач в началото те бяха малко стъписани, а ние играхме страхотна защита и така се натрупа голяма разлика. Днес беше обратното. Вижда се, че генерално имаме проблеми с Дий Браун в гардовата линия. Явно контузията му е по-сериозна, отколкото той смята. Проблемът обаче не е в него, а в играта ни в защита целия мач. Имахме много проблеми в играта един на един, естествено, загубихме борбата в нападение, защото високите ни играчи рано направиха фаулове. Смятам, че ще си вземем поуки и в следващия мач ще ги поправим. Все пак серията е 1-1, играе се до три победи. Мисля в следващия мач да бъдем по-добри.

 

Доколкото знам, отборът на Лукойл няма загуба в Ботевград, така че мачовете там не ни притесняват. Такива са правилата – изиграхме два мача тук и както те направиха брейк, така можем и ние в Ботевград. Ние отиваме за победа и мислим само за третия мач. Когато мине той, ще мислим за следващия и така до края на серията.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тони Дечев, Лукойл Академик, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи