Пупович: Очаквам здрава битка срещу Рилецо


Пупович: Очаквам здрава битка срещу Рилецо
(сн. lap.bg)
25-05-2015 19:03

Центърът на Черно море порт Варна Милян Пупович разкри, че основната причина да не играе в Самоков в първия мач от серията за 3/4 място в НБЛ е била отсъствието на високите играчи на Рилски спортист - Ракочевич и Гуджино.

 

„Отъствието на Ракочевич и Гуджино бе основната причина да не се рискува с моето включване в игра в Самоков. Съперникът ни беше лишен от високите си играчи. По-добре беше за мен да почина, но ако Ракочевич играе утре тук във втория мач във варна, аз съм готов да се включа”.

 

По повод спечеления мач в Самоков Пупович заяви:

 

„Този мач ние го спечелихме още в първите минути. Опитахме някои неща, играхме повече зонова защита, отколкото лична. Контролирахме мача през цялото време. Изключение са моментите със страхотната стрелба на Киров. Искахме повече победата от Рилски. Съперникът ни изглеждаше изморен. Много силен сезон направиха.Утре трябва да сме максимално концентрирани. Все пак трябва да се изиграят още 40 минути. Рилски спортист са добър отбор с добър треньор. Няма лесно да се откажат от медалите.  Очаквам здрава битка утре”.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Милян Пупович, Черно море Порт Варна, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи