Иван Коцев: Благодаря на момчетата за характера, който показаха


Иван Коцев: Благодаря на момчетата за характера, който показаха
(сн.sportsimages.bg)
18-05-2015 15:09

Академик София стана шампион на Държавното първенство за юноши до 19-годишна възраст.  Момчетата, водени от старши-треньора Иван Коцев, победиха на финала БУБА Баскетбол с 67-58 и триумфираха със златно отличие в турнира за момчета, родени след 1 януари 1996 година.

 

Ето какво каза пред BGbasket.com минути след срещата старши-треньорът на тима Иван Коцев

 

„Чувствам се много щастлив. Доста труден мач беше. Искам първо да благодаря на момчетата за характера, който проявиха и за положения им труд през годините. Момчетата играха много мъжки на финала и съвсем заслужено спечелиха титлата. Искам да благодаря и на моите помощници Димитър Сахаников, Марио Христов и Марин Яцински, без които този успех нямаше как да се случи. Искам специално да благодаря и на г-н Сашо Везенков за гласуваното доверие към мен и за възможността, която ми предостави. Едва ли бих се справил без всички тях.

 

Бяхме много пренавити в първия мач срещу БУБА. Не можахме да се оттърсим от напрежението през цялото време. На вчерашния мач също имаше напрежение през първото полувреме, но през второто момчетата повярваха малко повече във възможностите си, отпуснаха се и заиграха по-добре, за да спечелят финала. Напълно заслужено спечелиха. 

 

За наградата, която получих на името на Тони Божанков, първо искам първо да благодаря на всички треньори, които са гласували за мен. За мен е истинска чест да получа тази награда, защото Тони Божанков е много голямо име в баскетбола и голям специалист. Радвам се и съм много щастлив, че получих тази награда. До сега не съм получавал подобно отличие. „

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за юноши (19), Иван Коцев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи