Любо Минчев: Сега започват мачовете на истината


Любо Минчев: Сега започват мачовете на истината
(сн. lap.bg)
26-04-2015 12:54

След убедителната победа със 104-57 на Берое над Черноморец, в последния мач от редовния сезон, наставникът на старозагорци Любомир Минчев сподели, че отборът му е готов за предстоящите плейофи, където съперник ще бъде тимът на Рилски спортист. Ето какво сподели още Минчев:

 

„Подходихме сериозно и изиграхме напълно нормален мач. В хода на мача – късата скамейка на съперника и многото им млади състезатели, които играха оказаха влияние и затова разликата нарасна толкова.” – коментира срещата наставникът.

 

На въпрос за отсъствието на един от ключовите играчи на тима Тенчо Тенчев, който не взе участие в срещата, Минчев отговори: „Тенчо Тенчев цяла седмица имаше проблеми и заради това не успя да тренира. Все пак можех да го пусна в игра, но предпочетох да го съхраня.”

 

В края старши треньорът на „зелено-белите” сподели коментара си относно предстоящия плейоф с тима на Рилски спортист: „Сега започват мачовете на истината! Имахме много добър тренировъчен процес и смятам, че играчите са готови, както физически, така и психически. Ние няма какво да губим, можем само да спечелим” – завърши Минчев


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любомир Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи