Лъчезар Диков: В този наш състав Дунав ни превъзхождаше, но ние играхме като равен с равен


Лъчезар Диков: В този наш състав Дунав ни превъзхождаше, но ние играхме като равен с равен
22-04-2015 19:46

Чавдар Троян отпадна днес на четвъртфинал от турнира за Купата на БФБ. Бронзовият медалист в А група загуби днес от Дунав Русе с 66-69, след като игра с доста осакатен състав, но успя да обърне на няколко пъти своя съперник.


Ето какво каза след срещата старши-треньорът на Чавдар Троян Лъчезар Диков:

 

„Може би малшанс не ни достигна. Имахме ситуация с отворена стрелба при една точка за тях, ако влезе, мачът беше за нас. Пет минути преди края на момчетата им казах, че ние печелим мача, независимо как ще свърши срещата. Фактът, че хората ми казаха, че всички в залата са били за нас в този камерен състав, говори много.

 

Това не е съставът на Чавдар Троян, който играе цял сезон. Това е много по-различен състав. Марин Попски - едно момче, което в сезона изобщо не съм го включвал в 12-те, днес направи много силно включване. Пропусна две дажни борби, но той няма опит. При това, което видях, аз съм доволен от момчетата. В този вариант,в който сме, Дунав ни превъзхождаха с класа и ниво, но ние играхме като равен с равен. Не си правя илюзии. Когато разбрах с какъв състав ще бъдем днес, знаех, че ще бъде трудно, но съм доволен. Дунав заслужаваха да спечелят повече. Ако бяхме победили с с този състав, ще  е малко пресилено. Доволен съм от играта, желанието и старанието на момчетата.„


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ТУРНИРА КУПА БФБ 2015

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА КУПА БФБ 2015

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА КУПА БФБ 2015

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Добавете BGbasket.com в Google+

 

 


Тагове: A група-мъже, Лъчезар Диков, Чавдар Троя, Дунав Русе
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи